Ja som overskriften lyder, så gik de to ting ikke hånd i hånd herhjemme.

Hvilket måtte betyde at jeg måtte sætte karrieren på hold mens vores børn er små.

For os som familie var det slet ikke muligt at jeg kørte afsted på arbejde og først komme hjem igen tids nok til at kunne kysse børne godnat. For så at gøre det samme dagen efter igen.

Skulle min mand, som i forvejen er en super far, så stå med 3 børn alene (hvor to var 1 år og den ældste var 2 år), og på samme tid sikre at der var aftensmad på bordet. Puha!

Nej sådan skulle det ikke være. Vores børn skulle se begge deres forældre i hverdagen, og der skal være tid til at være sammen både morgen, eftermiddag og aften.

Men når det er sagt kan jeg ikke se mig selv som hjemmegående husmor. Og stor respekt til dem der har valgt den vej. Ved at det er et kæmpe arbejde. – nej, jeg hæv istedet op i en drøm om at læse en videregående uddannelse. Så istedet for børn og karriere, så blev det børn og uddannelse. Og jeg har ikke fortrudt min valg!

Tiden med børnene kommer aldrig igen, men stoler på at jeg nok, trods lidt tid væk fra arbejdsmarkedet, skal finde min vej i karrierelivet, før eller senere.