Jeg vil sågar starte med at sige at jeg nærmest synes de er som dag og nat på mange punkter.

Nor både ligner og har mange samme personlighedstræk som sin storebror, Storm og man er ikke i tvivl om at de stammer fra deres fars side. Min mand er meget eftertænksom, omsorgsfuld og behøver ikke mange mennersker omkring ham i det daglige. Den personlighed ses tydeligt hos Storm og Nor som er to betænksomme drenge, der er en smule introvert og elsker det vante og trygge. Det har for det meste et meget roligt sind og hviler godt i dem selv.

Så har vi Birk, som er helt modsat. Han skal helst gå forrest og når der skal prøves nye ting af, er han der med det samme, og så kommer de to andre efterfølgende, når de har set Birk gøre det. Han er en rigtig pilfinger og skal have fingrene i ALT – og alle slags sovser, dressinger mm. Han sanser meget med hænderne hvor Storm og Nor helst ikke vil være beskidte.

Fakstisk var det allerede meget tidligt for os at de var meget forskellige, da ikke kun deres personlighed viste det men også deres hårfarve, hvor Storm og Nor er helt lyshåret er Birk rødhåret. Han har temperament og allerede fra spæd viste det sig hos ham. Temperamentet kommer vist lidt fra både min mand og min side, mens den røde hårfarve og de andre personlighedstræk vist ligger på mine skulder.

Det at de er så forskellige er en god ting, for de supplere hinanden rigtigt godt med deres stærke og svage sider. Og jeg håber at de kan få meget gavn af det som brødre gennem livet. Men jeg håber også, at fordi at de er så forskellige på mange punkter, vil de nemmere blive betragtet som indevider og ikke som de tvillinger som de er, og som de konstant i livet bliver sammenlignet med. Jeg ønsker for dem, at de vokser op og kan udvikle sig selvstændigt i den personlighed de nu har, ligemeget hvor forskellige de nu måtte være.

For selvom de måske ikke forstår så meget af det hele nu med den alder de har. Så kommer der en dag, hvor de skal tackle det at finde sig selv, deres eget individ, personlighed og ikke bare være noget af en enhed.

Tak fordi i læste med – Og god weekend!