Igår stod dagen på Diamantbryllup hos mine dejlige bedsteforændre. Tænk at være gift i 60 år. Synes selv det er helt vildt, tænker det er de færreste i dagens Danmark der kommer til at opleve sådan en milepæl.

Så selvfølgelig var der dømt stor fest, i bedste familien Graver stil med “suppe, steg og is”. Vi blev klædt i det fine dress og drengene skulle selvfølgelig have sat hår med voks, ligesom deres far.

På min mors side er vi en dejlig stor famile. Så når der er fest og vi skal samles allesammen, bliver det hurtigt til en stor familiefest. Derudover var der også inviteret en masser af mine bedsteforældres venner. En stor fest hvor over 50% af selvskabet var +70, så vores tre banditter fik stor opmærksomhed blandt alle de ældre gæster.

Indtil videre er min mand og jeg det eneste par med små børn (generation oldebørnene), så i kan nok se at der var mange som synes vores drenge var søde. – Ja, faktisk så meget, at jeg følte mig et par centimeter højere da vi gik hjem fra festen. Vi fik så meget ros. “sikke nogle fine drenge”, “hvor opfører de sig pænt”, “hvor leger de godt sammen”, osv osv.

Det her skal ikke lyde som en selvfed tale, men nogengange er det virkelig bare det man har brug for at høre. Det kan få en til at glemme alle de dage hvor man herhjemme kæmper med at få dem til at opføre sig pænt bare i 5 min. – Så er det hele virkelig anstrengelserne hver.

Så kunne ikke få armene ned i bilen hjem. Hvor er det fedt med lidt anerkendelse for ens forældre egenskaber, og at det man gør for at få nogle behagelige opdragede drenge, rent faktisk virker! TAK!