Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/tvillingemor.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/tvillingemor.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
OM TVILLINGEMOR -

OM TVILLINGEMOR

af | feb 15, 2020

Hvorfor blogge om mit liv som tvillingemor?
Jeg har siden den dag jeg lå på briksen ude på scanningsklinikken, hvor meddelelsen blev givet at vi ventede tvillinger, haft lyst til at dele de oplevelser jeg har gået igennem. Egentlig ville jeg ønske jeg var startet der – Men helt ærligt.. som tvillingemor (eller bare mor generelt) så har man minimum af overskud til noget andet i sit liv end at være mor, i hvert fald i de første par år.
Så her er jeg nu, tvillingerne er fyldt 2 år og jeg har genfundet overskuddet til at kunne dele min verden med jer.

Først lige kort lidt om mig,  jeg hedder Carina og er 30 år, jeg er gift med Jakob og sammen har vi nu 3 sunde og raske drenge. I 2008 byggede vi hus i et nyere parcelkvarter i den nordlige del af Århus. Det er et lille samfund, som rummer alle de kvaliteter vi behøver, daginstitutioner, skole, idrætsforening samt et trygt nærmiljø. Et miljø hvor mange af familierne er på samme stadie i livet som os, med små børn eller skolebørn.

Før vi fik tvillinger arbejdede jeg i detailhandlen som butikschef i isenkrambranchen. Et job som jeg nød og fandt spændende med daglige udfordringer. Men i foråret 2018, da min barsel med mine tvillinger var slut, måtte jeg opgive denne karriere vej til fordel for familielivet. Vi kunne simpelthen ikke få det til at hænge sammen med børn, aftensmad og putning og mine vagter fra 9-18 alle hverdage plus transport.

Så det var istedet starten på en længere ønsket drøm om at læse videre og få en akademiuddannelse. Idag er jeg 3/4 igennem min uddannelse og er stolt over at jeg tog springet. Og over at vi prioriterede familien højst mens børnene er små, den tid kommer aldrig igen. Det skal drømmejobbet nok!

Jeg håber med denne blog, at kunne dele hvordan vores liv, dagligdag, glæder og udfordringer kan se ud som tvillingeforældre (og som forældre generelt).

Håber du har lyst til at læse med.